Over ons

Vakkundige uitvoering van grondwerk is onmisbaar voor elk succesvol project!

D. v.d. Berg Grondwerken is gespecialiseerd in grondwerk dat wordt uitgevoerd met een 8 tons rups midigraver, een 3 tons minigraver of mini loader. Wij zijn gevestigd in Ledeacker (Noord-Brabant), maar voeren werkzaamheden uit in de wijde regio.

Bent u op zoek naar kwaliteit, vakkennis, zorgvuldigheid en jarenlange ervaring bij het  uitvoeren van grondwerkzaamheden, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Naast opdrachtgevers uit tal van sectoren, kunnen ook particulieren van onze diensten gebruik maken.

Ondersteuning van tal van partijen

Voor zeer veel werkzaamheden zijn er eerst grondwerken nodig voordat de werkzaamheden aan kunnen vangen. Wij zijn een onmisbare schakel in veel (bouw)processen en ondersteunen hierin tal van partijen. Met veel van onze klanten hebben wij een duurzame relatie opgebouwd. Dat is waar mogelijk ook ons streven.

Dankzij onze ervaring in grondwerken, onze kunde en veelzijdige machines zorgen wij ervoor dat elk project zo snel mogelijk naar de volgende fase door kan gaan. Omdat ons werk dat van anderen beïnvloedt, stellen wij ons altijd coöperatief en flexibel op.

 

Voor particulieren en bedrijven

Wij werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Betrouwbaarheid, service, kwaliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. Bij elke opdracht voelen wij dezelfde verantwoordelijkheid. Daarom benaderen wij elk project met dezelfde toewijding en professionaliteit.

Onze drie tons minigraver is perfect geschikt voor het snel en efficiënt uitvoeren van grondwerken voor kleinere projecten. Desalniettemin is ook deze graver zeer krachtig en geschikt voor zwaarder werk. Wij zetten deze graver in bij veel van onze particuliere projecten. Denk aan het afgraven van grond ter voorbereiding van een aanbouw, maar ook voor de aanleg van een nieuwe tuin, graven van sleuven voor electra, regenwaterafvoer of riool.

Onze 8 tons rups midigraver wordt ingezet voor zwaardere werkzaamheden. Hiermee kunnen wij ook bij grote projecten snel en efficiënt werken. Hij wordt ingezet bij grote particuliere klussen en bij veel van onze zakelijke klanten, al dan niet in combinatie met onze minigraver en mini loader.