Diensten

Grondwerken

Wij zijn beschikbaar voor allerhande grondwerken.
Denk hierbij aan:

Wij werken onder andere voor stratenmakers, bouwbedrijven en wegenbouwbedrijven, hoveniers, aannemers, agrari├źrs, gemeenten en particuliere klanten.

Riolering/hemelwaterafvoer

Naast het grondwerk voor riolering, verzorgen wij ook de complete aanleg daarvan. Ook het aanleggen van een infiltratiesysteem behoort tot de mogelijkheden.

Tuinaanleg

Wij kunnen het grondwerk realiseren voor een nieuw aan te leggen tuin.

We graven grond af, egaliseren of brengen waar gewenst niveauverschil aan op alle mogelijke manieren. Een vijver wordt met onze hulp moeiteloos uitgegraven en een zwembad aanleggen of trampoline in de grond installeren is niet langer een probleem. We kunnen de tuin ook uitgraven voor grondverbetering of bestrating van tuinpad of terras. Oude struiken of stronken rooien we indien nodig, zodat alles er weer strak uit gaat zien. In de loop der jaren hebben wij al geholpen bij de tuinaanleg van zeer vele particuliere tuinen, maar ook bij tuinen van bedrijfsgebouwen en kantoren.

Bestrating

Ook bij bestrating is secuur grondwerk van het grootste belang. Goede bestrating is alleen mogelijk wanneer de ondergrond op de juiste manier is opgebouwd. Wij zetten hiervoor de belangrijkste eerste stappen. Wij verzorgen ook een compleet pakket van grondwerk en bestrating. Grote projecten worden machinaal gelegd. Ook behoort het leggen van betonplaten of halfverharding tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan split, menggranulaat of asfaltgranulaat. Dus of het nu gaat om een oprit, erfverharding, parkeerplaats of weg: dankzij onze kennis en ervaring ontzorgen wij onze partners en klanten.

Ook beschikbaar voor machineverhuur

D v.d. Berg Grondwerken is ook beschikbaar voor machineverhuur inclusief machinist in de GWW sector.

Werkzaam in de wijde regio

Wij leveren onze diensten in Noord-Brabant, Noord-Limburg en Gelderland. Heeft u een project buiten deze regio? Laat het ons gerust weten. Wij zullen altijd kijken wat er mogelijk is en of wij de opdracht aan kunnen nemen.